OR

Elk schooljaar organiseren we veel leuke activiteiten voor de kinderen, zoals het Sinterklaas- en Kerstfeest en natuurlijk de schoolreisjes. Voor deze en diverse andere (kleinere) activiteiten is de school afhankelijk van de Ouderraad (OR). Zij coördineren, samen met het team, alle activiteiten en vertrouwen voor een goede uitvoering op hulp van ouders/verzorgers/opa’s en oma’s.

Denk bijvoorbeeld aan voorlezen tijdens de nationale voorleesweek, pannenkoeken bakken op pannenkoekendag, het begeleiden van teams tijdens sporttoernooien of een helpende hand tijdens de middagactiviteiten.

De OR bestaat uit een aantal ouders en 1 leerkracht, die verantwoordelijk is voor de communicatie met de overige leerkrachten. De Ouderraad komt regelmatig bij elkaar om de voortgang van de diverse activiteiten te bespreken, de voorgaande activiteiten te evalueren en nieuwe ideeën uit te wisselen. Ze verdelen alle activiteiten onder hun leden, zodat iedereen maar bij ongeveer 2 activiteiten de kartrekker is.

Uw hulp is nodig!

Ook Reggewijs kan natuurlijk niet zonder de hulp van ouders/verzorgers/opa’s/oma’s, want met kinderen heb je nooit handen te veel! Bij elke activiteit worden de ouders/verzorgers via de varietas app gevraagd om te helpen en we hopen dat u kans ziet een handje te helpen.

OR mailen:

reggewijs_or@varietas.nl